Epheli Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Przedstawiam in-box modelu niemieckiego ścigacza torpedowego S-100 w skali 1:350. Obecnie to chyba najciekawsza propozycja repliki tego okrętu w tej skali, ze względu na jakość wykonania i dużą ilość elementów fototrawionych. Do wyboru kilka kalek oraz spora ilość PE, do wyboru dwa typy relingów, osłony działek, poręcze, kotwice itd. zamierzam wykonać z tym modelem ćwiczenie z dioramką morską Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Grudnia 2009 Super Moderator Napisano 29 Grudnia 2009 Fajny "maluszek" zamierzam wykonać z tym modelem ćwiczenie z dioramką morską Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj
Jędrek Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 też postawiłem na Bronco (choć konkurenta nie miałem w łapkach to słyszałem opinie, że trumpek gorszy) do tego modelu można też wykorzystać niedużą blaszkę WEM, która pochodzi z dawnego żywicznego modelu tej firmy a od czasu pojawienia się w sprzedaży modeli Bronco i Trumpeter jest sprzedawana oddzielnie Jędrek Cytuj
Andreya Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Gratuluję maleństwa. Czekam na zamówionego dla siebie . Porównując do Trumpka wybrałem Bronco ze względu na jego "urok osobisty" i dołączoną bogatą blaszkę. Czekamy na relację z prac stoczniowych. pozdrawiam - andreya . Cytuj
jacekkarolczak Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Piękne maleństwo - w tej skali to mogli by pakować po dwa A co do blaszki to finezją nie poraża. Wygląda jak dla siedemsetki... Cytuj
Epheli Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Napisano 31 Grudnia 2009 Drobna errata w postaci lepszych zdjęć blaszki i kalek. Relacja z warsztatu rozpoczęta viewtopic.php?p=295134#295134 Cytuj
Andreya Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Witam ponownie Wystarczy porównać blaszkę załączoną do modeli Bronco oraz Trumpka i mamy "bogactwo blachy" w Bronco do mizeroty Trumpkowej. Kibicuję wątkowi warsztatowemu - POWODZENIA. pozdrawiam - andreya WSZYSTKIEGO naj w NOWYM ROKU dla Wszystkich forumowiczów Cytuj
Epheli Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Napisano 3 Stycznia 2010 Piękne maleństwo - w tej skali to mogli by pakować po dwa A co do blaszki to finezją nie poraża. Wygląda jak dla siedemsetki... Może i nie poraża, każdy mierzy własną miarą, jak dla mnie wyglądają świetnie . Przy tej skali raczej nie ma co oczekiwać pancernej blachy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi