Epheli Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Przedstawiam in-box modelu niemieckiego ścigacza torpedowego S-100 w skali 1:350. Obecnie to chyba najciekawsza propozycja repliki tego okrętu w tej skali, ze względu na jakość wykonania i dużą ilość elementów fototrawionych. Do wyboru kilka kalek oraz spora ilość PE, do wyboru dwa typy relingów, osłony działek, poręcze, kotwice itd. zamierzam wykonać z tym modelem ćwiczenie z dioramką morską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2009 Fajny "maluszek" zamierzam wykonać z tym modelem ćwiczenie z dioramką morską Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 też postawiłem na Bronco (choć konkurenta nie miałem w łapkach to słyszałem opinie, że trumpek gorszy) do tego modelu można też wykorzystać niedużą blaszkę WEM, która pochodzi z dawnego żywicznego modelu tej firmy a od czasu pojawienia się w sprzedaży modeli Bronco i Trumpeter jest sprzedawana oddzielnie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreya Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Gratuluję maleństwa. Czekam na zamówionego dla siebie . Porównując do Trumpka wybrałem Bronco ze względu na jego "urok osobisty" i dołączoną bogatą blaszkę. Czekamy na relację z prac stoczniowych. pozdrawiam - andreya . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Piękne maleństwo - w tej skali to mogli by pakować po dwa A co do blaszki to finezją nie poraża. Wygląda jak dla siedemsetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 Drobna errata w postaci lepszych zdjęć blaszki i kalek. Relacja z warsztatu rozpoczęta viewtopic.php?p=295134#295134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreya Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Witam ponownie Wystarczy porównać blaszkę załączoną do modeli Bronco oraz Trumpka i mamy "bogactwo blachy" w Bronco do mizeroty Trumpkowej. Kibicuję wątkowi warsztatowemu - POWODZENIA. pozdrawiam - andreya WSZYSTKIEGO naj w NOWYM ROKU dla Wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Piękne maleństwo - w tej skali to mogli by pakować po dwa A co do blaszki to finezją nie poraża. Wygląda jak dla siedemsetki... Może i nie poraża, każdy mierzy własną miarą, jak dla mnie wyglądają świetnie . Przy tej skali raczej nie ma co oczekiwać pancernej blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi