Skinn3r Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Witam wszelkich tu zgromadzonych Czaiłem się już trochę na III ZKM tylko nie bardzo było z czym wystartować, aż nadeszły święta i pojawił się on: Proszę mi wybaczyć, że zdjęcia zostały zapożyczone z in-boxa kolegi Epheli, lecz pewnie każdy z was już się przekonał jak to jest kiedy chce się skorzystać z aparatu a tu baterii nie ma Ogółem dużych zmian jak na razie nie planuję, lecz to wszystko zapewne wyjdzie w praniu, byćmoże dodam trochę detali do wnętrza. Malowanie wietnamskie z "Moskitem" na czele. Zdjęcia postępów dodam jak tylko jakieś się pokażą, a zapewne niedługo tak się stanie. Cóż, no to chyba na tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Żeby nie było problemów, w konkursie musisz pokazać swój własny in-box. Zdjęcia zrób przynajmniej telefonem, byle by było widać, że nic nie zrobiłeś jeszcze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2009 Sorki za tło ale tylko taki brystol w domu znalazłem (był jeszcze żółty ale jak już militaria to niech będzie zielony), a "bakterie" się z pilota od TV ukradło, nie wiem czemu wcześniej na to nie wpadłem Pozdrawiam edit: zdjęcia z jakiś postępów postaram się wrzucić jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Ja bym tam szkopskie malowanie zrobił Rzadko widywalne... a jaka niespodzianka pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi