raptorf22 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Właśnie do mnie doleciał najnowszy model z stajni Hobby Bossa. Niezmiernie mnie ten model ucieszył, bo jak narazie w skali 72 był tylko leciwy Rafale z Italerii, z wypukłymi liniami i kiepskimi detalami. Po tegorocznym Airszoł, gdzie nie widziałem tego samolotu w powietrzu zapragnełem zrobić sobie model tej pięknej i nowoczesnej maszyny. Kosztował mnie w przeliczeniu na PLN-eny ok 53 zł, myślę że warto. Detale prezentują się bardzo ładnie, nie wiem jak z wymiarami bo jeszcze tego nie sprawdzałem. Zapraszam do In-boxa; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 No w końcu też na niego czekałem. Wygląda ładnie, kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi