maciek_muzzy Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 cześć dziękuję za komentarze i konstruktywną krytykę. Podłokietniki wyglądały w sumie obciachowo, nie były zrobione z kątownika ale można było lepiej. Zrobiłem je więc od nowa. Wczoraj poskładałem do kupy kabinę. Zdecydowałem się nie robić żadnych dodatkowych gadżetów a'la mapa czy proporce na szybie - jestem zadowolony z wnętrza i chciałem aby było jak najbardziej widoczne. Na ostatnich zdjęciach przymiarka kabiny. Teraz uciekam do działu porad - jak robić zdjęcia modelu, mam z tym duuuży problem. Z prawie 100 zdjęć, w miarę nadaje się 7. I dużo im brakuje do jakości jaką chciałbym uzyskać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Witam! Bardzo piękny model ci wychodzi Bardzo podoba mi się wnętrze, felgi typu kamaz również świetnie pasują do całości no i kalki ładnie prezentują się na białym lakierze! Jestem pod wrażeniem! PS: Proponuję dodać chlapacze wydrukowane na papierze z jakimś napisem IVECO tak jak ja zrobiłem przy swoim Napewno doda to uroku i tak już ładnemu modelowi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 Cześć wczoraj miałem "wolniejszą" chwilę w ciągu dnia, strzeliłem małą sesję plenerową.. Wciąż mam jeszcze parę rzeczy do wykończenia, cały czas zastanawiam się nad spojlerem dachowym. Co prawda odmacza się tymczasem w DOTcie, ale chcę go pomalować i przymierzyć.. Zrezygnowałem z kominów za kabiną, nie za bardzo mi pasowały - zrobiłem zwykły wydech.. @Krzychu126 - dzięki za radę i miłe słowa, chlapacze wydrukowane, ale będą tylko na tylnych błotnikach - na przednich obcierały przy podnoszeniu kabiny.. Tak prezentuje się model na obecnym etapie: (na zdjęciach jeszcze bez wydechu w ogóle:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Pięknie prezentuje się Tak prezentuje się model na obecnym etapie: (na zdjęciach jeszcze bez wydechu w ogóle:) ) a to srebne za przednim kołem, to nie wydech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 haha, rzeczywiście, coś mi się ubzdurało że robiłem zdjęcia bez niego Punkt dla CIebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Wygląda miodnie Oby tak dalej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Super Jak dla mnie to spojler dachowy były by zbędnym dodatkiem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 No no fura prawie skonczona.Jestem pod wrażeniem.Co do owiewki na dachu to fajna rzecz , ale zależy do czego chcesz konia podczepić jak np do wywrotki to bym odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Widzę, że prace idą pełną parą . Iveco wygląda bardzo ładnie . Myślę, że ze spojlerem wyglądałoby ciekawie, ale to się zobaczy jak go pomalujesz i przymierzysz do ogółu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Super Iveco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Bardzo ładne i czysto sklejone IVECO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Witajcie, Model już ukończony, zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi