.:AeroKing:. Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2010 Dużo slyszalem o Pactrze, że po kupieniu okazuje się, że jest inny odcień niż mial być. Ale jak widzę efekt to nie chce mi się w to wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Dużo slyszalem o Pactrze, że po kupieniu okazuje się, że jest inny odcień niż mial być. Ale jak widzę efekt to nie chce mi się w to wierzyć. Ja się jeszcze z tym nie spotkałem, żeby kolor był inny, niż w założeniu. Być może mój dostawca ma zawsze świeże farbki, nie leżakowane zbyt długo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Ja wolę 1:72. Więcej jest części. A to zależy... Ładne malowanie Sabre z japońskiej grupy "Blue Impulse" : http://modelingmadness.com/reviews/korean/previews/hobbyboss/80259.htm Jak widać, części tyle, co kot napłakał, ale dla samych kalkomanii warto te dwie dychy wydać, co zresztą bez zastanowienia uczyniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Kiedyś zrobiłem Alphajeta z Patrouille de France. Firma to heller (1/48) link do wątku --> viewtopic.php?t=4280&highlight=alphajet Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:AeroKing:. Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Ladne malowanie. Aerografem? Emalia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Malowany aerografem emaliami Humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:AeroKing:. Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 Elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:AeroKing:. Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 Ktoś jeszcze ma się czym pochwalić? Może Extra lub Su? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi