Skocz do zawartości

Renault Magnum + Langendorf Floatliner by .:MagnuM:.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Chciałbym tu "zaprezentować" moją Magnumkę która obecnie jest podpięta pod naczepę "do szkła"...

Z Magnumki jestem zadowolony w 95% a z naczepy w 80 % gdyż będą robione jeszcze zmiany

W Magnumce było robione kilka zmian m.in. drugi zbornik wykonany od podstaw...

Zestaw był robiony dość długo przez wzgląd na szkołę itp...

Czas na fotki więc oglądajcie i komentujcie...

Ciągnik:

MODEL-014.jpg

MODEL-010.jpg

MODEL-003.jpg

2010-01030004.jpg

2010-01030007.jpg

2010-01030005.jpg

Zestaw w scenerii zimowej:

2010-01030019.jpg

2010-01030021.jpg

2010-01030022.jpg

Zapraszam do komentowania...

Pierwsze co mi się rzuca w oczy to kanapa, mam taką samą tylko bordową.

Co do madzi: kolorek zajebisty (widziałem na własne oczy ale ciii...) czuję sie VIPem.

Bardzo ładnie sklejona, bardzo ładnie wymalowana. Gdyby jej zrobic wash_a i inne tło to bym pomyślał ze madzia z 2005 roku w bardzo dobrym stanie. Patrze i patrze i nic złego nie jestem wstanie sie dopatrzyć, teraz mi przychodzi na sklejenie madzi.

Co do naczepki, moje zdanie znasz, rzucają mi sie w oczy te nadkola. Mimo wszystko wiem ze robiłeś ja od podstaw, bardzo sukcesywnie ja wymodelowałeś. Ma zarąbisty połysk, coś pięknego.

Ogólnie ładny zestawik ale jest kilka błędów. Szyba w magnumce od strony pasażera i przednia sa z kleju.Nie pomalowałeś rączek za kabina.A w naczepie fele sa niepomalowane i chyba są za bardzo schowane.

Ale zestaw prezentuje się świetnie.Bardzo mi sie podoba pomyśł na magnie.

Witam!

O naczepie już koledzy powiedzieli, a jezeli chodzi o magnuma to ja jeszcze mogę powiedzieć że na drugiej fotce widać tak jakby ta szyba od strony pasażera była wklejona od zewnątrz i odstaje troche i nie ma chyba z tego co zauważyłem tej "poprzeczki" dzielącej tą szybę. Na drugiej fotce widac tez ten biały nalot przy zbiorniku tak jakby z Super Glue ? Lampy z tyłu też dziwnie wyglądają i uszczelek przy szybach nie pomalowałeś.

Podoba mi się to, że zrobiłeś elektrykę, ładnie świeci

Pozdrawiam.