Gość Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Witam... Chciałbym tu "zaprezentować" moją Magnumkę która obecnie jest podpięta pod naczepę "do szkła"... Z Magnumki jestem zadowolony w 95% a z naczepy w 80 % gdyż będą robione jeszcze zmiany W Magnumce było robione kilka zmian m.in. drugi zbornik wykonany od podstaw... Zestaw był robiony dość długo przez wzgląd na szkołę itp... Czas na fotki więc oglądajcie i komentujcie... Ciągnik: Zestaw w scenerii zimowej: Zapraszam do komentowania... Cytuj
krzysiek788 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Pierwsze co mi się rzuca w oczy to kanapa, mam taką samą tylko bordową. Co do madzi: kolorek zajebisty (widziałem na własne oczy ale ciii...) czuję sie VIPem. Bardzo ładnie sklejona, bardzo ładnie wymalowana. Gdyby jej zrobic wash_a i inne tło to bym pomyślał ze madzia z 2005 roku w bardzo dobrym stanie. Patrze i patrze i nic złego nie jestem wstanie sie dopatrzyć, teraz mi przychodzi na sklejenie madzi. Co do naczepki, moje zdanie znasz, rzucają mi sie w oczy te nadkola. Mimo wszystko wiem ze robiłeś ja od podstaw, bardzo sukcesywnie ja wymodelowałeś. Ma zarąbisty połysk, coś pięknego. Cytuj
Sandi Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Ogólnie ładny zestawik ale jest kilka błędów. Szyba w magnumce od strony pasażera i przednia sa z kleju.Nie pomalowałeś rączek za kabina.A w naczepie fele sa niepomalowane i chyba są za bardzo schowane. Ale zestaw prezentuje się świetnie.Bardzo mi sie podoba pomyśł na magnie. Cytuj
Abarth_127 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Witam! O naczepie już koledzy powiedzieli, a jezeli chodzi o magnuma to ja jeszcze mogę powiedzieć że na drugiej fotce widać tak jakby ta szyba od strony pasażera była wklejona od zewnątrz i odstaje troche i nie ma chyba z tego co zauważyłem tej "poprzeczki" dzielącej tą szybę. Na drugiej fotce widac tez ten biały nalot przy zbiorniku tak jakby z Super Glue ? Lampy z tyłu też dziwnie wyglądają i uszczelek przy szybach nie pomalowałeś. Podoba mi się to, że zrobiłeś elektrykę, ładnie świeci Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi