WARECKI Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2010 Witam! Przedstawiam ciąg dalszy prac nad modelem: . A to już model przed malowaniem: Jest na razie w rozsypce bo jest mi wygodniej do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Jak dla mnie super!:)jakie malowanie?i od razu pytanko do wszystkich-ma ktoś malowanie pojazdu z LAAH-patrz fotka od yoonego lub inne od waffensów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 1 Lutego 2010 Autor Share Napisano 1 Lutego 2010 Witam! Z malowaniem docelowym to ciągle się zastanawiam: czy proponowane przez producenta czy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 a jakie w pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Sporo fototrawionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 a jakie w pudle?. jedno malowanie Field Gray bez oznaczeń , a drugie w kamo z oznaczeniami 8 dywizji Pancernej. Zamieścił bym foto , ale nie wiem czy mogę publikować te plansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 a masz coś na poprzedniego mojego posta poszukiwawczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 3 Lutego 2010 Autor Share Napisano 3 Lutego 2010 a masz coś na poprzedniego mojego posta poszukiwawczego? . Mam 2 pozycje książkowe: Janusz Ledwoch "WAFFEN SS" wydanie nr 1 MILITARIA z 1993r, Chris Bishop "DYWIZJE WAFFEN SS 1939-1945" z serii Siły Zbrojne III Rzeszy wydawnictwo BELLONA 2009 . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Militaria mam,a w Bellonie są plansze poglądowe?a może skanik?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 4 Lutego 2010 Autor Share Napisano 4 Lutego 2010 Witam! W książce opisane są wszystkie dywizje ,historia powstania, szlak bojowy, organizacja,herby , plansze barwne pojazdów, dane taktyczno-techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 No to muszę jej poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Witam ! Już miałam malować ale przestała podobać przyczepka. Po przeanalizowaniu kilku dostępnych zdjęć doszedłem do wniosku że ; sposób otwierania jest delikatnie mówiąc niewygodny , na zdjęciach widać że schowek jest jeszcze z tyłu , a dach nie posiada zawiasów. A tak wygląda po przeróbce: Części zamienne to znany browar .Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 nie wiem zupełnie jak zgodność historyczny ale zacna paka wyszla, swietna robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Witam! Nastąpił moment malowania, na razie pierwszy etap czyli podkład. Kamo w fazie dobierania odcieni (przeliczanie innych farb na paktrę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Witam! Zapraszam wszystkich zainteresowanych do działu GALERIA .....Model skończony i pomalowany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi