WARECKI Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Napisano 30 Stycznia 2010 Witam! Przedstawiam ciąg dalszy prac nad modelem: . A to już model przed malowaniem: Jest na razie w rozsypce bo jest mi wygodniej do malowania. Cytuj
piotrkur Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Jak dla mnie super!:)jakie malowanie?i od razu pytanko do wszystkich-ma ktoś malowanie pojazdu z LAAH-patrz fotka od yoonego lub inne od waffensów? Cytuj
WARECKI Napisano 1 Lutego 2010 Autor Napisano 1 Lutego 2010 Witam! Z malowaniem docelowym to ciągle się zastanawiam: czy proponowane przez producenta czy inne. Cytuj
WARECKI Napisano 2 Lutego 2010 Autor Napisano 2 Lutego 2010 a jakie w pudle?. jedno malowanie Field Gray bez oznaczeń , a drugie w kamo z oznaczeniami 8 dywizji Pancernej. Zamieścił bym foto , ale nie wiem czy mogę publikować te plansze. Cytuj
piotrkur Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 a masz coś na poprzedniego mojego posta poszukiwawczego? Cytuj
WARECKI Napisano 3 Lutego 2010 Autor Napisano 3 Lutego 2010 a masz coś na poprzedniego mojego posta poszukiwawczego? . Mam 2 pozycje książkowe: Janusz Ledwoch "WAFFEN SS" wydanie nr 1 MILITARIA z 1993r, Chris Bishop "DYWIZJE WAFFEN SS 1939-1945" z serii Siły Zbrojne III Rzeszy wydawnictwo BELLONA 2009 . Polecam Cytuj
piotrkur Napisano 3 Lutego 2010 Napisano 3 Lutego 2010 Militaria mam,a w Bellonie są plansze poglądowe?a może skanik?;) Cytuj
WARECKI Napisano 4 Lutego 2010 Autor Napisano 4 Lutego 2010 Witam! W książce opisane są wszystkie dywizje ,historia powstania, szlak bojowy, organizacja,herby , plansze barwne pojazdów, dane taktyczno-techniczne. Cytuj
WARECKI Napisano 7 Lutego 2010 Autor Napisano 7 Lutego 2010 Witam ! Już miałam malować ale przestała podobać przyczepka. Po przeanalizowaniu kilku dostępnych zdjęć doszedłem do wniosku że ; sposób otwierania jest delikatnie mówiąc niewygodny , na zdjęciach widać że schowek jest jeszcze z tyłu , a dach nie posiada zawiasów. A tak wygląda po przeróbce: Części zamienne to znany browar .Czekam na opinie Cytuj
Tomek_gnr Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 nie wiem zupełnie jak zgodność historyczny ale zacna paka wyszla, swietna robota ;) Cytuj
WARECKI Napisano 7 Lutego 2010 Autor Napisano 7 Lutego 2010 Witam! Nastąpił moment malowania, na razie pierwszy etap czyli podkład. Kamo w fazie dobierania odcieni (przeliczanie innych farb na paktrę) Cytuj
WARECKI Napisano 24 Lutego 2010 Autor Napisano 24 Lutego 2010 Witam! Zapraszam wszystkich zainteresowanych do działu GALERIA .....Model skończony i pomalowany .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi