Arco Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Witajcie, po 5 latach przerwy myślę nad powrotem do dawnego hobby. Długo myślałem, co by tu zrobić i na początek chciałbym was zapytać co o tym myślicie. Stwierdziłem że na sam początek sklejanie modeli w całości z zestawu, potem malowanie mnie nie fascynuje, dlatego zastanawiam się czy nie spróbować reanimować tego oto sdkfzeta 7/2, tylko że nie posiadam działa przeciwlotnieczego - gdzieś się zawieruszyło. Dlatego mam pytanie, jak wy to widzicie, jakiś pomysł na coś ciekawego, małym kosztem??? Dodam może że był to model tamiyi 1/35 i oczywiście przed potencjalną zabawą trafi w kreta. pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Moim zdaniem jedyny dla niego ratunek to albo dorobic mu pake ładunkowa lub zrobic go na wraka bo jak widze poza działkiem brakuje jeszcze kilku elementów .Samo działko mozna tez dokupic za nie wielkie pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arco Napisano 7 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2010 Elementy zależy jakie bo ogólnie mam conieco pochowane, nie bedę robił zdjęcia np barierki, a wiele pierdółek jak np światło wezmę z mojego złomu modelarksiego który gdzies tam w pudełku leży. Co do działka idzie dokupić ale nie te "2 cm Flakvierling 38". Inne to nie problem - 40zł to nie majątek. Dlatego pytam jakie macie pomysły. A co do paki ładunkowej - jaką, masz może jakieś zdjęcie, albo link do modelu? EDIT: Co do paki - widze u kolegi w temacie pokrewnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi