SlawiekD Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Volkswagen Type 2 Micro Bus (Hasegawa 1:24). Farby - Mr.Color, Tamiya. Wariant barwy ( hippie-mobil) wymyślił sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Nie no tylko pogratulować bardzo dobry model. Ciekawie zaaranżowane wnętrze, domyślam się że przeróbka, no i stylowe malowanie. A na przyszłość może jeszcze jakaś mała podstawka do niego? Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Rewelacja! Niesamowity pomysł na malowanie! Wykonanie pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Klawo! Bardzo fajny i ciekawy model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Oj tak... Bardzo ciekawy i sympatyczny busik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Dostałem pod choinkę, takie cudeńko (Revell) i miałem podobny plan jeśli chodzi o malowanie, ale chyba pora zmienić zamiar. Uprzediłeś mnie... W każdym razie Twój busik baaardzo ładny, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Fajny! Ma swój klimat. A ile pracy pewnie kosztowały te wszystkie kwiaty,wzorki, tapicerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Zarówno pomysł, jak i wykonanie świetne Fajnie wykombinowane wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi