michi-232 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Jest to mój pierwszy temat na tym forum. Więc najpierw się przedstawię. Mam na imię Michał i mam 14 lat, modelarstwem zajmuję się trzy lata z przerwami. Teraz o modelu: Kasta i lusterka w podkładzie Jak będę na modelarni to dodam fotki podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Witam. Z rana się kolego zerwałeś w niedziele . Na razie ładnie to wygląda ale: -na lusterkach są jeszcze chyba ślady "szwów", jeżeli to nie złudzenie to można by to naprawić i byłoby ekstra - i coś jest z tyłu z liniami podziału( na łączeniu błotnika ze zderzakiem pod lampą). Tak jakby były pozalewane lub nierówno pogłębione. Reszta ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Mały update. Lexus stoi na felgach od nissana GT-R z Aoshimy około 2 roboczogodziny zajęło mi zakładanie felg na oryginalne tarcze Fujimi teraz fotki: Wnętrze będzie pomalowane farbką humbrola num. 63 z czarnymi wstawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Sam mam zamiar postawić tego Lexa tyle, że w wersji IS-F na tych felgach. Tylko nie wiem czemu tak długo Ci to zajęło - ja te felgi ( tyle, że od GT-Ra Tamiyi ) dopasowywałem do tarcz Fujimi jakieś 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 Finish. Lexus jest srebrny i moim zdaniem wygląda ładnie. teraz mała galeria. Następnym modelem będzie najprawdopodobniej ferrari f599 z revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Piękny model tylko felgi wystają z opon . Mógłbyś zrobić trochę wyrażniejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi