michi-232 Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Jest to mój pierwszy temat na tym forum. Więc najpierw się przedstawię. Mam na imię Michał i mam 14 lat, modelarstwem zajmuję się trzy lata z przerwami. Teraz o modelu: Kasta i lusterka w podkładzie Jak będę na modelarni to dodam fotki podwozia. Cytuj
spoxx2006 Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Witam. Z rana się kolego zerwałeś w niedziele . Na razie ładnie to wygląda ale: -na lusterkach są jeszcze chyba ślady "szwów", jeżeli to nie złudzenie to można by to naprawić i byłoby ekstra - i coś jest z tyłu z liniami podziału( na łączeniu błotnika ze zderzakiem pod lampą). Tak jakby były pozalewane lub nierówno pogłębione. Reszta ok! Cytuj
michi-232 Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Napisano 11 Stycznia 2010 Mały update. Lexus stoi na felgach od nissana GT-R z Aoshimy około 2 roboczogodziny zajęło mi zakładanie felg na oryginalne tarcze Fujimi teraz fotki: Wnętrze będzie pomalowane farbką humbrola num. 63 z czarnymi wstawkami Cytuj
koksik750 Napisano 11 Stycznia 2010 Napisano 11 Stycznia 2010 Sam mam zamiar postawić tego Lexa tyle, że w wersji IS-F na tych felgach. Tylko nie wiem czemu tak długo Ci to zajęło - ja te felgi ( tyle, że od GT-Ra Tamiyi ) dopasowywałem do tarcz Fujimi jakieś 10 minut. Cytuj
michi-232 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Napisano 15 Stycznia 2010 Finish. Lexus jest srebrny i moim zdaniem wygląda ładnie. teraz mała galeria. Następnym modelem będzie najprawdopodobniej ferrari f599 z revella Cytuj
wojtuch007 Napisano 16 Stycznia 2010 Napisano 16 Stycznia 2010 Piękny model tylko felgi wystają z opon . Mógłbyś zrobić trochę wyrażniejsze zdjęcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi