SOPOL73 Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Kolejny meser 109 w początkowym kształcie czyli jeden z prototypowych. Zestaw to typowy short run wymagający troszkę roboty. Model malowany pactrą RLM02 aerografem, zastosowałem preshading lecz wash kiepsko się utrwalił. Zastosowałem elementy fototrawione jakie były w zestawie firmy MPM. Zdecydowałem się na ten zestaw bo bardzo mało jest na rynku modeli tej wersji - tak myślę. Jako protoplasta znanych i wsławionych wersji 109 ek powinien znajdować się w kolekcji. Czekam na opinię i cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Masz sporą , ciekawą i ładną kolekcję 109tek. Robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 mam tych 109 ek troszkę jeszcze jakieś 30 ale boję się taką ilość teraz wystawiać bo forum zacznie ziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Bardzo miły dla oka modelik, jeśli posiadasz więcej modeli tego typu , to nie krępuj się i wrzuć najciekawsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi