scros Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Postanowiłem sobie troszeczkę po eksperymentować i zacząłem budowę pojazdów na bazie modelu dragona oraz revella- efekt narazie nieciekawy - mam nadzieje jutro nałożyc kamuflarze - może się komuś spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Z tego co pamiętam, to kadłub tej czwórki, będącej podstawką pod wieżę, to była chyba wersja J z Thoma Shurzen. Pomysł świetny też kiedyś chciałem zrobić taką hybrydę Wykonanie też bardzo fajne czekam z niecierpliwością na malowanie i na finał projektu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 Kadłub pantery musze zmienic na wersje A, a odnośnie ekranów uważam że nie ma to wiekszego znaczenia czy bedzie siatka czy ekrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 ja mam pytanko ten model co jest z tyłu jaką farbką malowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 Maluje farbami TAMIYA to jest kolor XF - 15 Flesh Flat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 to jest malowanie pustynne czy jakie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 To jest podkład - jakie pustynne ?? Przecież Pantery po pustyni nie jeździły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 (edytowane) jakie pustynne ?? Przecież Pantery po pustyni nie jeździły. Może jakaś się zabłąkała Sorry że dwa posty, ale Nie wiem jak ten pierwszy usunąć Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 jakie pustynne ?? Przecież Pantery po pustyni nie jeździły. Może jakaś się zabłąkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Model szybki i przyjemny - może komuś coś się w nim spodoba - malowanie i oznakowanie to mój wymysł, więc z góry uprzedzam, że nie ma się o co czepiać. Model traktowałem jako odpoczynek od większych i czysta zabawę - został z założenia przeznaczony na sprzedaż ( in progress) . Użyto farb tamiya oraz pigmentów Talen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Hybryda jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Niemczyzna to zdecydowanie nie moja działka, ale czwóreczka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Bardzo fajny Nie ma to jak szybki relaksujący projekt Fajowe malowanie i brudzonko! Gratuluję wykoniania! może tylko tłumik ciut czarny, ale może to tylko wina światła. Modelik supero! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Widziałem pare zdjęć modeli tych pojazdów,jednak ciagle niewiem o nich dokładnie nic Więc mam pytanie-Czy ta pantera z wieżą od panzer IV to jakaś samoróbka z warsztatów frontowych??A ta czwórka ze schmalturm to prototyp pewnie?? Ps.bardzo fajne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Panterka z wieżą IV-rki to kadłub wersji D, który najpierw miał być przerobiony na Bergepanther, ale ostatecznie przybyła mu wieżyczka Panzera IV H i takiż trafił na front. Fotki: i plansza barwna: Natomiast ta IV schmalturm, to miała być po prostu "podstawka" pod wieżę. Na kadłubie IV-rki J sprawdzano jak będzie wyglądać i działać ta wieża. W warunkach bojowych, takie cuś nie mogłoby mieć miejsca, gdyż byłoby zbyt duże obciążenie podwozia, zwłaszcza pierwszego wózka. ( dlatego widać na pierwszym wózku całkowicie stalowe koła jezdne- podobnie jak w późnych Brummbarach) Ta hybryda nie wyszła chyba nigdy poza drewnianą makietę wieży założoną na kadłub czołgu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Ok,wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi