SOPOL73 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Kolejny i przedostatni thunderbolt z mjej kolekcji. Tym razem model bardzo znanego i lubianego - taniego zestawu w malowaniu bardzo popularnym w świecie modelarskim z racji przystępności zestawu. Model wykonany bez fajerwerków, malowanie pędzel, troszkę zajjmowało mi czasu brudzenie. Wash jak i retusz grafitem w realu wygląda lepij niż na fotkach. Nie mogłem na podstawie zdjęć z tamtego okresu jednoznacznie ustalic na ile samolot był brudny. Na pewnych fotkach widniał dośc czysty na innych troszkę sfatygowany. Ja wybrałem tą opcję brudniejszą co by model nie był taki zabawkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Thunderbolt! I to D-30 Powiem Ci tak - dokładnie tak sobie go wyobrażałem... no jeszcze jakbyś otworzył kabinę to byłoby super pzdr. P.S.: Aha, już wiem -> przydałby się wash we wnękach podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2010 Masz rację wneki są zbyt czyste jakoś to przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 fotki działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi