Moses Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Zdjęcia zrobione prawdopodobnie w Niemczech, w Grafenwoehr. Może ma ktoś jakieś szersze informacje, inne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 może chcieli poznać sprzęt wroga w razie wojny? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat o ile wiem jest to jednostka OPFOR symulująca wroga podczas cwiczeń. Z tego co wiem to Amerykanie mają też sporo helikopterów radzieckich Mi-8/17,24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 I obyle się nie mylę 21 MIGów-29 od Mołdawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Odbiegając już kompletnie od tematu, Brytyjczycy zakupili 2szt Mi-17 do szkolenia Afgańskich pilotów tych maszyn. Więcej do poczytania !TU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi