Peter 1410 Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Witam Panowie macie jakiś pomysł na zamocowanie w desercie koła zapasowego (chciałem mu dodać koło zapasowe,myślę o przyklejeniu zapasu do tylnej klapy ,model fajnie by wyglądał) Pozdrawiam prace dobiegają końca,poprawiam jeszcze sanitarkę (bak na paliwo był pomalowany na zielono i zamknąłem drzwi,wnętrze było takie puste,nie to co u Tysiuńka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 macie jakiś pomysł na zamocowanie w desercie koła zapasowego (chciałem mu dodać koło zapasowe,myślę o przyklejeniu zapasu do tylnej klapy ,model fajnie by wyglądał) Moja propozycja - nie dawaj koła zapasowego. Ideą tej wersji był transport żołnierzy, czyli wygodne i szybkie otwieranie tylnych drzwi było czymś niezbędnym (chociaż oczywiście cały czas trzeba pamiętać, że w wykonaniu Italeri tylnych drzwi niestety nie ma). Koło zapasowe zostaw sobie do innego modelu, chociażby jakiegoś obładowanego z OIF - tam będzie bardziej pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Dzięki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 W tym wypadku mogła być oliwkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 Witam Model z galerii wrócił do warsztatu ( za dużo popełniłem baboli,spasowanie nadwozia było fatalne,)Model w moim zamierzeniu miał być szybkim projektem (ale w modelarstwie nie należy się spieszyć i zamierzam nad nim jeszcze popracować,rady Maćka i Kuby były dla mnie bardzo cenne ) Nadwozie fatalnie wyglądało,samo szpachlowanie nic nie dało (zastosowałem wycięte z karty telefonicznej profile,wydaje mi się że poprawiło to tył kabiny) Wydaje mi się,że teraz ten tył tak już nie straszy.Postanowiłem dorzucić na boki pojazdu plecaki i karimaty (plecaki postaram się zrobić w trójbarwnym kamo,karimaty będą koloru oliwkowego) Źródło foto internet Rozkleiłem jeszcze ambulans,poprawiłem podwozie (postanowiłem że wezmę z niego koła,desert zyska na wyglądzie) Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Model z galerii wrócił do warsztatu Na pewno będzie lepiej - inaczej być nie może. Rozkleiłem jeszcze ambulans To mnie trochę martwi - czyżbyś go zlikwidował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 No nie ambulans to mój pierwszy humvee,teraz widzę jak go spaprałem(dostał nowy postarzony biały bak,przemalowałem wydech i zamknąłem drzwi,raziło puste wnętrze) No i dostanie koła z italeri nawet fajnie na nich wygląda (mam do niego duży sentyment i złomowanie mu nie grozi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 No to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi