slawek632 Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Prosto z pudla z malymi dodatkami pozdrawiam wszystkich ogladaczy Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Ladny. Tylko czy nie za duzo tego syfu z rur na burtach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 szcerze nie wiem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 I jak się go sklejało?? Miałeś problemy ze skrzydłami?? Bo z tego co pamiętam to z zamontowaniem skrzydła było wesoło Skelajłem go kiedyś, a teraz lepie Yaka 7 też z ICMu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 calkowicici sie zgadzam skrzydla to droga przez meke i tworzywo nieciekawe ale warto bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Jak dla mnie to na 5 z minusem Minus za okopcenia (dla mnie za mocne). Jeśli nie mam racji to 5 ps. zdjęcia spodu to gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi