Zyziu195 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Witam właśnie stałem się szczęśliwym nabywcą wielkiego lotniskowca USS Enterprise w skali 1:350. I mam do was koledzy pytani.. gdzie w Polsce mogę dostać do niego dodatki.. tzn. figurki obsługi lotniskowca i jakieś dodatkowe samoloty.. bo niestety w zestawie za dużo ich nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USS Enterprise Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Eduard robi fototrwione figurki w 1/350 - powinny być do sprowadzenia do większości sklepów w Polsce. Niestety są dość płaskie i przez to trochę sztuczne. Z żywicy robi je firma L'Arsenal, ale dostaniesz je raczej tylko w zagranicznych sklepach internetowych. Niezłe figurki z plastiku robi też Fujimi - są to niestety Japońcy z II w, można by ich nieco przerobić Samoloty najlepiej kupić sobie Trumpeterowskie w 1/350 - są znacznie lepsze niż Tamiyowskie. Można je dostać w firmie IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu195 Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 A masz może linki do sklepów z owymi dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 troche inicjatywy zajeło mi to 3 sekundy wystarczy skopiowac !!!! http://www.larsenal.com/FR/index.php?id_page=6&id_article=1257&ars9051101213=ars9051101213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USS Enterprise Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 "Ludziki" są dokładnie tu Samoloty z Trumpka znajdziesz tu. Widzę, że nie ma aktualnie czternastek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu195 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 A jakie wy byście polecili.. ludziki lecz te które można dostać w Polsce.. Samoloty i helikoptery już zamówione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USS Enterprise Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Widzę, że w IBG nie mają już marynarzy z Fujimi :(, zostaje więc Eduard - zobacz sobie jak wygladają takie "ludziki" po wykonaniu i czy Ci się to podoba: Akagi z Fujimi North Carolina z Eduardem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu195 Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2010 A czy takie figurki będą odpowiadać: http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=16208 lub http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=16415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Tych Niemców sobie raczej odpuść, bo kolory mają typowo niemieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi