Jumo Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Witam dawno mnie nie było , mam pytanko jestem na ukończeniu Mardera II z Tamki . Model miodzio ale .....gąski rozpacz w kartkę , te gumowe paski nie dają sie założyć . W związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów czy spotkaliście się z czymś czym można by było zastąpić to nieszczęście . Przeszukałem internet i jakoś tak słabo , więc szukam pomocy może ktoś spotkał się z tym problemem..... Jest jakieś tańsze rozwiązanie od Friul-i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Witam dawno mnie nie było , mam pytanko jestem na ukończeniu Mardera II z Tamki . Model miodzio ale .....gąski rozpacz w kartkę , te gumowe paski nie dają sie założyć . W związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów czy spotkaliście się z czymś czym można by było zastąpić to nieszczęście . Przeszukałem internet i jakoś tak słabo , więc szukam pomocy może ktoś spotkał się z tym problemem.....Jest jakieś tańsze rozwiązanie od Friul-i ? Na pewno Marder II a nie III ? Bo II to bardzo stary model i do "miodzio" to mu baaaardzo daleko. Dawno temu kleiłem zarówno Mardera II jak i Panzer II Tamiyi i gumiaki dało się założyć bez problemu. Jeżeli chcesz wymienić gąski, a na Friule szkoda kasy, to szukaj gąsienic ogniwkowych Dragona, na pewno ktoś je zastąpił Friulami. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 Napewno II no dobra z miodzio przesadziłem ale z drugiej strony aż taki potworek toto nie jest sklejałem gorsze . Z tym dragonem to db pomysł więc moze ma ktoś do opylenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Napewno II Z tym dragonem to db pomysł więc moze ma ktoś do opylenia ? Wstaw ogłoszenie w dziale "giełda" i przeglądaj codziennie Allegro. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi