Jumo Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Witam dawno mnie nie było , mam pytanko jestem na ukończeniu Mardera II z Tamki . Model miodzio ale .....gąski rozpacz w kartkę , te gumowe paski nie dają sie założyć . W związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów czy spotkaliście się z czymś czym można by było zastąpić to nieszczęście . Przeszukałem internet i jakoś tak słabo , więc szukam pomocy może ktoś spotkał się z tym problemem..... Jest jakieś tańsze rozwiązanie od Friul-i ? Cytuj
Seb Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Witam dawno mnie nie było , mam pytanko jestem na ukończeniu Mardera II z Tamki . Model miodzio ale .....gąski rozpacz w kartkę , te gumowe paski nie dają sie założyć . W związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów czy spotkaliście się z czymś czym można by było zastąpić to nieszczęście . Przeszukałem internet i jakoś tak słabo , więc szukam pomocy może ktoś spotkał się z tym problemem.....Jest jakieś tańsze rozwiązanie od Friul-i ? Na pewno Marder II a nie III ? Bo II to bardzo stary model i do "miodzio" to mu baaaardzo daleko. Dawno temu kleiłem zarówno Mardera II jak i Panzer II Tamiyi i gumiaki dało się założyć bez problemu. Jeżeli chcesz wymienić gąski, a na Friule szkoda kasy, to szukaj gąsienic ogniwkowych Dragona, na pewno ktoś je zastąpił Friulami. Pzdr Cytuj
Jumo Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Napisano 27 Stycznia 2010 Napewno II no dobra z miodzio przesadziłem ale z drugiej strony aż taki potworek toto nie jest sklejałem gorsze . Z tym dragonem to db pomysł więc moze ma ktoś do opylenia ? Cytuj
Seb Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Napewno II Z tym dragonem to db pomysł więc moze ma ktoś do opylenia ? Wstaw ogłoszenie w dziale "giełda" i przeglądaj codziennie Allegro. Pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi