adam juszczak Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Chciałbym przedstawić leciwy już model firmy Dragon (metalowa wanna),w skali 1/72,w fikcyjnym malowaniu (jak zresztą sam pojazd); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Bardzo ciekawa scenka.Roślinność, a zwłaszcza drzewo wykonane bardzo starannie.Jak myślę, są to produkty firmy Polak?? Brakuje tylko jakiegoś pozoranta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 są to produkty firmy Polak Zgadza się ale tylko liście,reszta moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 No to gratulacje bo według mnie krzaczki i trawka wyszły rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi