Archilkr Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witam. Postanowiłem skleić sanitarkę dodge WC-54 z działań wojennych w Korei w 1951. Jestem początkujący i na pewno wychwycicie u mnie wiele błędów. Na początek In-Box: Model Bilka to przepak italeri. Wypraski średniej jakości, Dużo nadlewek i śladów po wypychaczach, które są nawet na najmniejszych elementach. (od razu przepraszam za jakość zdjęć ale to wszystko co udało mi się zdziałać. chyba będę zmuszony od kogoś pożyczyć aparat). Liczę na pomoc i krytyczne uwagi. A teraz to co udało mi się zrobić do chwili obecnej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Nooo, dawno nie widziałem nic z "zapomnianej wojny" będę kibicował i na pewno będę stałym widzem. Zacznij już szpachlować to co widać, co by się później zapomniało Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysieke14 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Widzę, że model ma wiele drobnych elementów, czyli to to lubię Z pewnoącią będę tu jeszcze zaglądał. No i oczywiście powodzenia w budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi