Guldager Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Witam. Chciałbym pokazać wam zdjęcia mojego iveco , a oto one Fotki miały być na picturepush.com , ale nie mogłem sie porozumieć z tą stroną Cytuj
Abarth_127 Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 No model super Najbardziej podoba mi się spasowanie kolorów Czarne felgi baja Jedyne do czego można się przyczepić to te kierunkowskazy z przodu, ale to mały szczegół Brakuje jeszcze jakiegoś przybrudzenia i czegoś na naczepie Pozdro Cytuj
Krzychu126 Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Witaj! Całokształt prezentuje się bardzo ładnie jednak mnie najbardziej razi brak rury wydechowej przy lewej turbosprężarce... Ale ogólnie to model jak najbardziej na plus Cytuj
Guldager Napisano 4 Lutego 2010 Autor Napisano 4 Lutego 2010 Dziękuje za komentarze , a oto zdjęcia z ładunkiem Na razie bez łańcuchów i pasów, ale jest. Cytuj
Łukasz_G Napisano 5 Lutego 2010 Napisano 5 Lutego 2010 Model bardzo ładny ale poza tym co wypisali koledzy to dostrzegłem jeszcze pomarszczoną farbę po kleju i pomarszczoną kalkę na lusterku ale poza tym model jest cool Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi