Godfryd Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Przyjżyj się jeszcze raz. One nie są odlane na płycie, tylko są w ramce umieszczonej w otworach płyty. Przynajmniej w moim modelu tak jest Very Happy Tak, tak o to mi chodziło Tyle że rama tej płyty jest tak delikatna, że mi przy wycinaniu tych narzędzi popełkała :/ ahh ten plastik avf Co do płyty nadbudówki- moja nie pasowała i trzeba było ją korygować W ogóle z tym spasowaniem afv ma problem- w tigu wieża, w sturmtigu płyta nadbudówki, a esdekach góra-dól... Btw. dziś umieściłem silnik, jeszcze musze od podtaw wentylatory zrobić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 Możesz przesłać mi fotki tej niepasującej płyty oraz sposób w jaki z nią sobie poradziłeś? Będę wiedzieć czego unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Witam Niestety nie mam aparatu obecnie :( Generalnie u mnie płyta była za szeroka i za długa- musiałem brzegi mocno podszlifować, i jest dobrze. Nie wiem jaka powinna być szerokość spawów, ale u mnie są o mniej-więcej połowę mniejsze niż początkowo- może to i błąd, ale jak dla mnie nie razi... pozdr btw. jakie malowanie wybrałeś? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 jakie malowanie wybrałeś? Na razie planuję ambush. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi