Godfryd Napisano 13 Stycznia 2007 Napisano 13 Stycznia 2007 Przyjżyj się jeszcze raz. One nie są odlane na płycie, tylko są w ramce umieszczonej w otworach płyty. Przynajmniej w moim modelu tak jest Very Happy Tak, tak o to mi chodziło Tyle że rama tej płyty jest tak delikatna, że mi przy wycinaniu tych narzędzi popełkała :/ ahh ten plastik avf Co do płyty nadbudówki- moja nie pasowała i trzeba było ją korygować W ogóle z tym spasowaniem afv ma problem- w tigu wieża, w sturmtigu płyta nadbudówki, a esdekach góra-dól... Btw. dziś umieściłem silnik, jeszcze musze od podtaw wentylatory zrobić pozdr Cytuj
wojtek Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Napisano 13 Stycznia 2007 Możesz przesłać mi fotki tej niepasującej płyty oraz sposób w jaki z nią sobie poradziłeś? Będę wiedzieć czego unikać Cytuj
Godfryd Napisano 13 Stycznia 2007 Napisano 13 Stycznia 2007 Witam Niestety nie mam aparatu obecnie :( Generalnie u mnie płyta była za szeroka i za długa- musiałem brzegi mocno podszlifować, i jest dobrze. Nie wiem jaka powinna być szerokość spawów, ale u mnie są o mniej-więcej połowę mniejsze niż początkowo- może to i błąd, ale jak dla mnie nie razi... pozdr btw. jakie malowanie wybrałeś? :> Cytuj
wojtek Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Napisano 14 Stycznia 2007 jakie malowanie wybrałeś? Na razie planuję ambush. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi