SCIONd Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 dziś przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 gdzie dorwałeś ten model ja od miesiąca sępie na allegro i nie ma go ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 5 Lutego 2010 Autor Share Napisano 5 Lutego 2010 gdzie dorwałeś ten model Ja właśnie zakupiłem go z allegro , około tygodnia temu, aukcja była do licytacji, aż zdziwiłem się ze nikt go nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Ile dałeś ? Żałuję że go nie zauważyłem . Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 5 Lutego 2010 Autor Share Napisano 5 Lutego 2010 hehee MODEL DO SPRZEDANIA, tylko mały problem bo nie wiem jak bysie mogli wpłacić mi pieniądze, ponieważ mam 16 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackon Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Ile chcesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Ja bym wolał byś pokazał w końcu jak składasz/budujesz model - póki co to widzę, że handel kwitnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi