jonnym Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Witam. Po bardzo długiej przerwie wracam do lotnictwa. Kiedy zaczynałem ten model kilka miesiecy temu nie przypuszczałem ze jest on tak popularny i tyle sztuk zostało zrobionych w ostatnim czasie. Jest to moja pierwsza sztuka w 1 :48 i chyba zostane na dłuzej z tą skala. Model jest robiony z pudełka bez zadnych dodatków w kolejnych juz cos wiecej moze pokaze... created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 5 Lutego 2010 Autor Share Napisano 5 Lutego 2010 N przerobiona troche na M.hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Hmmm. Bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi