kajtiii Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Witam wszystkich Mam zapytanie, czy ktoś może się orientuje jaki odcień zelonego jest wykorzystany w malowaniu wnęki oraz wewnętrznej strony hamulca aerodynamicznego w Su 27? Smaruję model "czarnej 63-ki" z Białorusi (Radom 2009) i dam sobie głowę obciąć że na pewno był to jakis odcień zielonego ale jaki dokładnie to ni ch...ry nie wiem. Jakieś sugestie? Z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Z tego co Ja się orientuje ,powinien być dobry GUNZE H58 Interior Green , FS 34151 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Bardzo trafna uwaga Ale niestety nigdzie nie mogę dopaść tego koloru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=6&przedm=939251&kateg=939044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 No bracie uratowałeś mi tyłek A szukałem na tej stronie i jakoś nie znalazłem... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_G Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Jeżeli to ma być dokładna kopia 63-ki, to wnęka i spód hamulca powinny być białe. Przynajmniej tak mi się wydaje, 27s filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Widać że jasne,ale że białe? Białe są stateczniki ,a różnią się od hamulca Ale nie wygląda też na tą zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_G Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 No właśnie. Na większości zdjęć SU-27 ma hamulec zielonkawy, natomiast ten konkretny egzemplarz nie. Osobiście obstawiam na biały albo jakiś szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Może to rozwieje wątpliwości http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6658360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Czyli jest "zielony",a całe zamieszanie przez słońce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Na chwilę straciłem pewność siebie po waszych uwagach na temat koloru wnęki... Dzięki JW że mi tą wiarę przywróciłeś, zważywszy że farbka już przyszła ;) Ale z tego co widać to trzeba będzie ją uzupełnić białą bo ten zielony jest bardzo jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi