Pafica Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Kilka lepszych (tak mi się zdaje) fotek... W tle moja stara III revella, ale lepsze porównanie dam w galerii... Mała rzecz, a cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Chrzanie M od Revella, tak mnie zachęciłeś tym warsztatem, że kupie sobie L-ke, tylko nie wiem jeszcze czy 72 czy 48. Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Marca 2010 Autor Share Napisano 28 Marca 2010 Tak na szybko-napis zostawić jak jest, czy gdzieś przemieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Ja bym napis w lewym dolnym rogu dał i ustawił tanka leciutko po skosie. Ale to moja wizja ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Marca 2010 Autor Share Napisano 29 Marca 2010 Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie, zapraszam do galerii viewtopic.php?t=20027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi