ShaDow FoX Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Witam, model jak w tytule tylko, że firma powinna być pseudo Heller, a nie Heller, na dolnej części paki było wybite "AIRFIX 1979" . W modelu dorobiłem: - szyby, - wycieraczki, - plandekę wraz ze stelażem, oraz wymieniłem tłumik płomieni w dziale, ....łopatę chłopaki gdzieś zgubili krytykujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Na +: - malowanie - wykonanie plandeki - wash Na -: - błoto, ładniej by było bez niego - zdjęcia - za cholere nie mogę wyobrazić sobie jak tak zwinięta plandeka z tyłu mogłaby się utrzymać - co to za drąg sterczy w miejscu lusterka bocznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Pięknie... tylko, że model w małej skali na zdjęciach tej jakości wygląda jak oglądanie Kasprowego z bloku w Gdańsku przez mgłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Fakt zdjęcia masakryczne przepraszam wszystkich i zamieszczam nowe robione przy świetle dziennym może ciut lepsze, ten drąg to lusterko ułamane w czasie robienia zdjęć, niestety zaginęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 No, od razu lepiej widać ... że, trochę kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi