jaro64 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Witam.Postanowiłem przyłączyć się do konkursu z drugim modelem w żarówce.Po Fw 190 ruszam z Harrierem. Modelik z Revlla w skali 1:144 żeby się zmieścił w żarówce. In Box A teraz to co najważniejsze dwie żarówki,aby z jednej wykorzystać szkło a z drugiej metal. Na dzisiaj tyle jutro biorę się za cięcie szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Parafrazując znane słowa: "Spieszmy się pakować modele do żarówek. Tak szybko znikają z półek" Kibicuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiazda Piołun Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Dasz radę? Te 10x6 cm trochę mnie niepokoi. No, ale zawsze chętnie obejrzę efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro64 Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Dam radę jeśli żarówka ma minimum 150W,wtedy ma większą bańkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Fajny projekt. Jestem ciekaw jak Ty włożysz tam ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi