wojtek9666 Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 czy koła aoshima będą pasawać do modelu fujimi i czy wejdą bez problemu i nic nie będzie latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Oj, trochę za mało powiedziałeś Jeśli średnica oryginalnych kół i tych a aoshimy będą podobne, to jak dobrze je przerobisz (chyba że nie trzeba przerabiać ) to nie będzi eproblemu. P.S. Podaj więcej informaci! Jaka średnica kół. Bo każesz sobie odpowiadać na pytanie, czy kolor khaki bezie mi pasował na ściane. Podaj więcej informacji, bo skąd mi niby mamy wiedzieć, czy ci wejdą? A może masz koła do ciężarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 "czy kolor khaki bezie mi pasował na ściane." to nie ja pisałem a koła do golfa mk3 vr6 fujimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Kolego to nie jest miejsce na zadawanie pytań o koła do samochodów jak byś w ty miejscu zapytał o koła do samolotu owszem by przeszło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Hmmm, kolega pyta o "latanie koła" więc może można podciągnąć pod ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Hahah, uśmiałem się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi