Maciej56 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Grupa Armii Środek 3 Dywizja Pancerna wycofuje się z kierunku moskiewskiego marzec 1942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Też robię ten model, tylko w wersji radiowej. Dałeś się troszkę podprowadzić Zvezdzie, to co najbardziej się rzuca w oczy to brak linii podziału bocznych schowków i za dużo ogniw w gąsienicach. Tam były 3 schowki, otwierały się na zewnątrz, a Zvezda jakby o tym zapomniała :/ Ale możesz to jeszcze naprawić :] Ogniw w gąskach powinno być zdecydowanie mniej (ze 3 mniej?), ile ich winno być to musisz w monografii przeczytać, w każdym razie ich ilość nie jest symetryczna dla każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Share Napisano 16 Lutego 2010 To był jeden z pierwszych modeli jakie zrobiłem. Oglądając zdjęcia Sdkfz 251 widziałem niedoskonałości tego modelu, ale po sklejeniu odłożyłem go na półkę bo byłem z niego niezadowolony. Po 2 latach wróciłem do niego nakładając zimowe kamo i usytuowanie historyczne z Jugosławii na Rosję. Dzięki za info dotyczące ogniw - zaimponowałeś mi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi