ik888 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 mój 1 model skala: 1:72 [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Dlaczego niepomalowany i taki okurzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Słabe fotki, mało widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Share Napisano 16 Lutego 2010 Niepomalowany bo to jest mój pierwszy i nie bardzo umiałem malować, model okurzony bo stary. Słabe fotki bo słabe światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Niepomalowany bo to jest mój pierwszy i nie bardzo umiałem malować, model okurzony bo stary.Słabe fotki bo słabe światło. To co właściwie chciałeś nam pokazać ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Share Napisano 16 Lutego 2010 Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszcholewka Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Mogłeś go chociaż przetrzeć z kurzu. A po za tym to wtedy nie miałeś farbek i dla tego niepomalowany. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi