ZIO BY NAITT Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Słynny nowy zestaw Airfixa - polecam wszystkim - skleja się mało co jak Tamiya. Model wykonany prosto z pudełka, od siebie dałem "wojenne" malowanie. Serial malowałem "z ręki" , dlatego taki krzywy ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Model by zdecydowanie lepiej wygladal jednak bez tego seriala... ;-) Typowy przyklad jak mozna detalem zepsuc finalny odbior fajnie wykonanego modelu. Tak na przyszlosc, to seriale znacznie latwiej niz na modelu sie maluje na przezroczystych scinkach kalkomanii, a jak wyjdzie kiepsko, to mozna operacje powtarzac az serial bedzie wygladal jak fabryczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Całkiem miły dla oka rozpoznawczy Spitfire Konradzie Będziesz robił może "dziewiątkę" z Airfixa ?? Fakt faktem to już nie mój okres ale może bym takiego egipskiego sobie zrobił... ? Trochę gromów posypało się na Airfixa za ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi