Salieri Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Zwracam się z pytaniem do kolegów modelarzy: czy ktoś posiada na zbyciu szyby (przednią i boczne) do Hummera z Italeri lub Academy? Odkupię lub postaram się odwdzięczyć... Wiadomości proszę słać na PW. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Jeśli to tylko boczne i przednie szyby, to chyba nie powinno być problemu z dorobieniem. Jak nie z grubszego plastiku np. opakowanie CD, to może jakieś cienki pudełko przezroczyste I tak później grubości nie będzie widać. Spokojnie powinieneś dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Nawet folia z segregatorów takich jak ten: źrodło:http://www.konspak.com.pl/skoroszyt%20do%20wpinania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Panowie! Dziękuję za podpowiedzi... Jeden z użytkowników tego forum (nie mogę napisać, ze jest to: lucass_krk) wysłał mi za zupełną darmochę, (nie chciał nawet znaczków na wymianę ) dwa arkusze przezroczystej plexi o grubości 0,5 mm!! A ja w zamian za to zapiję go w Bytomiu! HOOAH!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 lucass_krk- jesteś nie możliwy!! Plexi dotarła do mnie w dniu dzisiejszym. Napisz mi na PW co sklejasz, może jednak będę mógł się odwdzięczyć. Nie dość, że dałeś plexi ZA ZUPEŁNĄ DARMOCHĘ, nie chcesz znaczków na wymianę, to jeszcze dokupiłeś kopertę bąbelkową... Serdecznie pozdrawiam i dziękuję: Salieri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Salieri nie ma sprawy zero stresu kiedyś może ja będę potrzebował hełpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi