ShaDow FoX Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Witam Kolejny szkrab. Powstał ze złomu jak feniks z popiołów a tak serio to: Italeri: kadłub "Czołgi świata": wanna UM: koła, gąsienice, wieża, grill, zbiorniki paliwa, właz kierowcy, kopułka KMu, gniazdo anteny na wannie, zapasowe gąsienice, Kolor wyszedł może trochę za jaskrawy, ale taki mi się spodobał (nie wiem czy teciaki były na taki malowane). Jedna strona trochę przesadzona, ale więcej kół się nie znalazło, dopiero teraz zauważyłem, że mogłem inaczej je rozmieścić no, ale niech już tak zostanie. Parę błędów zauważyłem dopiero na zdjęciach które na pewno wypiszecie no nic starczy gadania, zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 ŁoŁ, ale lipa teraz dopiero widzę prawdziwy odcień tych zdjęć, na laptopie mam przekłamane kolory, wszystko jest bledsze i dlatego tak wychodzi. Przepraszam wszystkich użytkowników póki jestem w domu i mam do dyspozycji PC wszystkie poprawie i wstawie nowe. pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Jeszcze raz przepraszam i tutaj nowe zdjęcia: Może teraz Poprosiłbym też któregoś Moderatora o zrobienie z tego jednego posta i wyrzucenie tych pierwszych(oczo****) zdjęć, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 No faktycznie, nowe zdjęcia o niebo lepsze. Model dzwny.... Bardziej z kategorii SF. Rozumiem że to sposób na zagospodarowanie złomu modelarskiego. W takim razie gratulacje dla pomysłowości i inwencji Jeśli zatem "czepiać się" spraw merytorycznych to: 1. Zestawienie wczesniego układu jezdnego i gąsienic z wieżą 85 - dziwne 2. Czy dałoby się jeździć z tak małą liczbą kół jezdnych bez zrujnowania zawieszenia? 3. Gruby "spaw" na wieży: wieża była odlewana a "spaw to miejsce łączenia formy. Powinien być bardzo delikatny jak już. 4. Gumiaste gąsienice w teciakach to nieszczęście. W ogóle nie przypominają rzeczywistych wafli. Tu Cię nie krytykuję bo skoro to recycling to brałeś co popadło. Jak całość prezentuje się za to bardzo bojowo i uroku dodają te kłody z boku. Gdyby go ustawić na dioramce niespecjalnie ekspomującej układ jezdny byłoby jeszcze lepiej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 1. Zestawienie wczesniego układu jezdnego i gąsienic z wieżą 85 - dziwne Wieża i koła są z jednego zestawu: Dziękuję za uwagi podstawka jest w trakcie produkcji, jak skończę to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Bez tych kół dziwnie wygląda. Chyba, że wraka z niego zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi