mae Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Mnie ta faktura nie przekonuje, nie jest w skali. Nie wiem czy w ogóle warto w tej skali takie zabiegi uskuteczniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Wieża dostała "wash" i "drybush" Piszę to tak gdyż te dwie rzeczy zawsze mi nie wychodziły.... Jak teraz wyszło oceńcie sami: Sama wieża: Wieża+"wash" wieża+"wash"+"drybush": Walcie prosto z mostu, bez ogródek pzdr... przemek298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Jeśli chcesz walenie prosto z mostu to po pierwsze niektóre elementy wieży nie są dobrze oszlifowane. Po drugie struktura wieży jest słaba. Wieża wygląda jakbyś ja przypalił nad palnikiem. Suchy pędzel jest też za mocny. Powinieneś umyć tą wieże zeszlifować tą dziwną strukturą i pomalować jeszcze raz. Ogólnie się starasz, ale musiałbyś poprawić tą wieżę. Za to przód pojazdu fajnie poprawiłeś, ale z boku wanny też są babole. Pozdrawiam i kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Hmmm.... niedoszlifowane bo nie dałem rady się do nich dobrać Fakturka zostanie, mnie się podoba A drybusha moge i poprawie pzdr.... przemek298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Zapraszam do galerii viewtopic.php?p=347458#347458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi