Tommi Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Witam po dłuższej przerwie. Prezentuje ukończony model Forda Ranger Splash. Model budowany z przerwami choć bardzo przyjemny w budowie, nie było z nim żadnych większych problemów, elementy pasują do siebie bez zbędnych kombinacji. Wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=7636&highlight=ford+ranger Model malowany farbami Humbrol za pomocą pędzla. Dodatki: - orurowanie przodu (elementy wypraski) progów i skrzyni ładunkowej (drut aluminiowy fi-2mm) - osłony przeciw błotne - dywaniki - lekkie okablowanie silnika. Z modelu jestem zadowolony, ale nie w 100%, kilka rzezczy zostało poprawione po zrobieniu zdjęć, klamki, uszczelki. Miłego oglądania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 czysto wykonany model, po prostu pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Bardzo fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Ładny model, a do tego praktycznie wcale nie widać, że jest pomalowany pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Dzięki za pierwsze miłe komentarze praktycznie wcale nie widać, że jest pomalowany pędzelkiem Panie Andrzeju niestety nie wszędzie, mam tu na mysli maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Bardzo dobrze wygląda, zwłaszcza jak na model malowany z pędzla. Duży plus za własne przeróbki Ogólnie wygląda naprawdę nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Mi też sie podoba, kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Podoba mi się, nawet bardzo i do tego podziwiam odwagę, żeby malować budę pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi