Maciej56 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Tygrysek z Dywizji Pancernej Leibstandarte SS Adolf Hitler Luty 1943 bitwa o Charków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Poprawka sprawdziłem i wydaje mi się że jednak w styczniu 1943 roku nie było na stanie Tygrysów w tej dywizji. Dlatego powinno to być w 1944 roku luty walki pod Czerkasami też front wschodni. Tygrysek z Dywizji Pancernej Leibstandarte SS Adolf Hitler Czerkasy 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Tygrys ładny. Niestety nie mogę tego powiedziec o figurce, trochę psuje odbiór całości, ale nie bierz tego do siebie, to tylko moja subiektywna opinia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Mi niestety tygrys nie podoba się, i nie wspomnę o figurce PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Witam bardzo przypomina mi tygrysa od michela wittmanna lecz to nie jest ten czołg (ogółem mówiąc miał wtedy nr SO4) co do modelu no mogłeś się bardziej postarać, a figurka no rzeczywiście jest coś nie tego (ale to tylko moja opinia więc nie bierz se tego do serca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi