Flanker27 Napisano 25 Lutego 2010 Napisano 25 Lutego 2010 Prezentuje Hawka Revela 1:72 w malowaniu Red Arrows 2000. Ogólna sklajalność dobra, części generalnie pasują do siebie oprocz małych problemów z kabiną. W modelu brak zbiornika podkadłubowego (pominięty przez producenta w zamian wstawione coś w postaci działka) - mam zamiar dorobić. Kalki mimo zaznaczonych miejsc do cięcia nie pasują zupełnie. Miłego oglądania Cytuj
hubert72 Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Bardzo ładnie i czysto sklejony model Mam pytanie jakiej farbki użyłeś jako kolor czerwony ?? Cytuj
Darthradi Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Sorry za krytykę ale: kolor czerwony powinien byc błyszczący, bo widziałem Red Arrows kilka razy i samoloty się błyszczą. Dwa, farba wydaje się za grubo nałożona. Daję przykładowe zdjęcie . Ogólnie jest ok http://picasaweb.google.pl/darthradi/Modelwork#5442995885066422258 Cytuj
Flanker27 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 Sorry za krytykę ale:kolor czerwony powinien byc błyszczący, bo widziałem Red Arrows kilka razy i samoloty się błyszczą. Dwa, farba wydaje się za grubo nałożona. Daję przykładowe zdjęcie . Ogólnie jest ok Całkowicie się zgadzam ze słowami krytyki. do modelu uzyłem farby Humbrola 60 ma dość gruby pigment i na dodatek pierwsza warstwa wyszła mi brudno czerwona więc połozone są dwie, lakier zaś to "błyszczący" Revell Dzięki za opinie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi