Flanker27 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Prezentuje Hawka Revela 1:72 w malowaniu Red Arrows 2000. Ogólna sklajalność dobra, części generalnie pasują do siebie oprocz małych problemów z kabiną. W modelu brak zbiornika podkadłubowego (pominięty przez producenta w zamian wstawione coś w postaci działka) - mam zamiar dorobić. Kalki mimo zaznaczonych miejsc do cięcia nie pasują zupełnie. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Bardzo ładnie i czysto sklejony model Mam pytanie jakiej farbki użyłeś jako kolor czerwony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Sorry za krytykę ale: kolor czerwony powinien byc błyszczący, bo widziałem Red Arrows kilka razy i samoloty się błyszczą. Dwa, farba wydaje się za grubo nałożona. Daję przykładowe zdjęcie . Ogólnie jest ok http://picasaweb.google.pl/darthradi/Modelwork#5442995885066422258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker27 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Sorry za krytykę ale:kolor czerwony powinien byc błyszczący, bo widziałem Red Arrows kilka razy i samoloty się błyszczą. Dwa, farba wydaje się za grubo nałożona. Daję przykładowe zdjęcie . Ogólnie jest ok Całkowicie się zgadzam ze słowami krytyki. do modelu uzyłem farby Humbrola 60 ma dość gruby pigment i na dodatek pierwsza warstwa wyszła mi brudno czerwona więc połozone są dwie, lakier zaś to "błyszczący" Revell Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi