Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, takie o to cudeńka wpadły mi w ręce, prosto z Japonii , dzisiaj dostarczone , jako że miałem taka micre bedzie w innym kolorze, Pajero także, jeżdze też Toyota więc mogę się nazwać miłośnikiem japońskiej motoryzacji

6180e5e8fb3b8fa8m.jpg

3062b62520d1814am.jpg

77fbed699fa0aaf8m.jpg

11730e18f70f549am.jpg

9c8a08a0fe2b49cdm.jpg

f05526825649a0ffm.jpg

Napisano

Cena kolego cena brałem więcej modeli a to kosztowało grosze , tzn. jakieś 24 PLN

Napisano

Fajna ta micra Niestety FUJIMI zawsze ma mało części . Dzisiaj kupiłem ALTEZZE FUJIMI i też jest ich mało ale i tak nie mogę się go doczekać

Napisano
Niestety FUJIMI zawsze ma mało części

Stwierdzenie krzywdzące firmę - można ewentualnie napisać "często" ale nie "zawsze" - no bo jak w takim razie skomentować nowe modele typu Porsche Cayman czy Nissan GT-R 35 - o modelach serii Enthusiast nie wspomnę...

Napisano

Sorki , moja opinia jest taka ponieważ moje modele które składałem tej firmy były raczej ubogie w części . Niestety składałem mało modeli FUJIMI bo preferuję raczej TAMIYĘ więc pewnie masz rację .

Napisano

Tak jak napisałem wcześniej , zamówiłem kilka sztuk fliper_nx, chciałbym żeby choć przesyłka za modele mi się zwróciła , a z drugiej strony to co w tym złego , w dziale warsztat moja micra jest już rozpakowana i powycinana z wyprasek, a jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem to w ogłoszeniu jest napisane nowa, to tyle.

Napisano

No i słusznie, trzeba kombinować w życiu . A model obserwuję w odpowiednim dziale.