zmorka Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Witam, takie o to cudeńka wpadły mi w ręce, prosto z Japonii , dzisiaj dostarczone , jako że miałem taka micre bedzie w innym kolorze, Pajero także, jeżdze też Toyota więc mogę się nazwać miłośnikiem japońskiej motoryzacji Cytuj
opc_tuner_95 Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Po co Pajerkę aż z Japonii ściągać, jest na modelcentrum.pl dostępna Cytuj
zmorka Napisano 27 Lutego 2010 Autor Napisano 27 Lutego 2010 Cena kolego cena brałem więcej modeli a to kosztowało grosze , tzn. jakieś 24 PLN Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Lutego 2010 Super Moderator Napisano 27 Lutego 2010 Bardzo marne te in-box'y Żadnych zbliżeń na ramki, detale etc - widoczna tylko zawartość pudełka w ogólnym zarysie... Cytuj
wojtuch007 Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Fajna ta micra Niestety FUJIMI zawsze ma mało części . Dzisiaj kupiłem ALTEZZE FUJIMI i też jest ich mało ale i tak nie mogę się go doczekać Cytuj
wuen Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Niestety FUJIMI zawsze ma mało części Stwierdzenie krzywdzące firmę - można ewentualnie napisać "często" ale nie "zawsze" - no bo jak w takim razie skomentować nowe modele typu Porsche Cayman czy Nissan GT-R 35 - o modelach serii Enthusiast nie wspomnę... Cytuj
wojtuch007 Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Sorki , moja opinia jest taka ponieważ moje modele które składałem tej firmy były raczej ubogie w części . Niestety składałem mało modeli FUJIMI bo preferuję raczej TAMIYĘ więc pewnie masz rację . Cytuj
wojtuch007 Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze jedno pytanie do zmorka . Dlaczego już sprzedajerz te modele http://allegro.pl/item938069355_nissan_micra_k11_na_100_jedyna_na_allegro_fujimi.html http://allegro.pl/item938069375_mitsubishi_pajero_na_100_jedyny_na_allegro_fujimi.html Cytuj
zmorka Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Tak jak napisałem wcześniej , zamówiłem kilka sztuk fliper_nx, chciałbym żeby choć przesyłka za modele mi się zwróciła , a z drugiej strony to co w tym złego , w dziale warsztat moja micra jest już rozpakowana i powycinana z wyprasek, a jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem to w ogłoszeniu jest napisane nowa, to tyle. Cytuj
fliper_nx Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 No i słusznie, trzeba kombinować w życiu . A model obserwuję w odpowiednim dziale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi