zmorka Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Witam, takie o to cudeńka wpadły mi w ręce, prosto z Japonii , dzisiaj dostarczone , jako że miałem taka micre bedzie w innym kolorze, Pajero także, jeżdze też Toyota więc mogę się nazwać miłośnikiem japońskiej motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Po co Pajerkę aż z Japonii ściągać, jest na modelcentrum.pl dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Cena kolego cena brałem więcej modeli a to kosztowało grosze , tzn. jakieś 24 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2010 Bardzo marne te in-box'y Żadnych zbliżeń na ramki, detale etc - widoczna tylko zawartość pudełka w ogólnym zarysie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Fajna ta micra Niestety FUJIMI zawsze ma mało części . Dzisiaj kupiłem ALTEZZE FUJIMI i też jest ich mało ale i tak nie mogę się go doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Niestety FUJIMI zawsze ma mało części Stwierdzenie krzywdzące firmę - można ewentualnie napisać "często" ale nie "zawsze" - no bo jak w takim razie skomentować nowe modele typu Porsche Cayman czy Nissan GT-R 35 - o modelach serii Enthusiast nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Sorki , moja opinia jest taka ponieważ moje modele które składałem tej firmy były raczej ubogie w części . Niestety składałem mało modeli FUJIMI bo preferuję raczej TAMIYĘ więc pewnie masz rację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze jedno pytanie do zmorka . Dlaczego już sprzedajerz te modele http://allegro.pl/item938069355_nissan_micra_k11_na_100_jedyna_na_allegro_fujimi.html http://allegro.pl/item938069375_mitsubishi_pajero_na_100_jedyny_na_allegro_fujimi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Pewnie zarobić chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Tak jak napisałem wcześniej , zamówiłem kilka sztuk fliper_nx, chciałbym żeby choć przesyłka za modele mi się zwróciła , a z drugiej strony to co w tym złego , w dziale warsztat moja micra jest już rozpakowana i powycinana z wyprasek, a jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem to w ogłoszeniu jest napisane nowa, to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 No i słusznie, trzeba kombinować w życiu . A model obserwuję w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Nawet dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi