zbiegu Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Witam i przedstawiam kilka zdjęć niedawno ukończonego modelu. Krótka historia modelu, kupiony za śmieszne pieniądze posłużył mi do kilku testów min drukowanych kalek i kilku lakierów, model prosto z pudła jedyne dodatki to wyżej wspomniane kalki, nie do końca jestem zadowolony z malowania kasty, ale na czymś trzeba było to wszystko wypróbować. Tyle gadania (pisania), zdjęcia: Myślę że nie powinien wam się za długo śnić po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Fajny model czysto sklejony. Ciesze się że wkońcu go pokazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 tak czysto że aż washa brakuje. przez to trochę wygląda jak takie modele burago, możesz jeszcze pomalować wydech od środka na czarno ale tak to ładnie sklejony i pomalowany, brakuje tylko tej walorki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 tak czysto że aż washa brakuje. przez to trochę wygląda jak takie modele burago, możesz jeszcze pomalować wydech od środka na czarno ale tak to ładnie sklejony i pomalowany, brakuje tylko tej walorki ;] W pełni się zgadzam, przydałoby się zapuścić linie, chociaż to może tylko model testowy, to jednak by się mu przydały. Może kolega podzielił by się z nami w jaki sposób te kalkomanie zrobił, myślę że wszyscy bylibyśmy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi