ajracing Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Jeszcze na warsztacie, stopień ukończenia 99% zostały do wklejenia fotele i kilka kalek do przyklejenia. Ogólnie bardzo fajny model, chyba najlepszy z dostępnych w 1/48, budowany prosto z pudła z drobnymi przeróbkami. Kalki made in USA firmy Afterburner Decals, malowanie standardowe jak dla F-15E farbami Gunze, kolor otrzymałem mieszając kilka farb, nie ustrzegłem się kilku błędów ale mam nadzieję że aż tak ich nie widać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Piekne wykonanie jak z fabryki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Bardzo ładna F-15-tka. Czekam na galerie skończonego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Bardzo ładnie się prezentuje. Wrzuć trochę szczegółów. W mojej kolekcji też mam tego F15 z Revella. To chyba najszybciej "zmontowany" model jaki udało mi się zrobić. Bardzo przyjemny w budowie i malowaniu (bo tylko jeden kolor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi