ajracing Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Jeszcze na warsztacie, stopień ukończenia 99% zostały do wklejenia fotele i kilka kalek do przyklejenia. Ogólnie bardzo fajny model, chyba najlepszy z dostępnych w 1/48, budowany prosto z pudła z drobnymi przeróbkami. Kalki made in USA firmy Afterburner Decals, malowanie standardowe jak dla F-15E farbami Gunze, kolor otrzymałem mieszając kilka farb, nie ustrzegłem się kilku błędów ale mam nadzieję że aż tak ich nie widać. Pozdrawiam Cytuj
cparty95 Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Bardzo ładna F-15-tka. Czekam na galerie skończonego modelu. Cytuj
rafalg78 Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 Bardzo ładnie się prezentuje. Wrzuć trochę szczegółów. W mojej kolekcji też mam tego F15 z Revella. To chyba najszybciej "zmontowany" model jaki udało mi się zrobić. Bardzo przyjemny w budowie i malowaniu (bo tylko jeden kolor). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi