Artur Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Sorki że mam pytanie Wojtku nie w temacie T-2 ale czy to jest na aukcji ten Sturmtiger o którym wspominałeś z dziagwą ?( robiłeś dwa jednocześnie). Bo miało być kamo Ambus a jest inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Wojtek a jak rozwiązałeś ruchome zawieszenie?Masz może jakiś schemat albo rysunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 Ruchome zawieszenie : czy to jest na aukcji ten Sturmtiger o którym wspominałeś z dziagwą To nie ten. Kolego Wojtku ja się nie chcę spierać,jak popełniam błędy to się kajam i na nich uczę a nie wojuję z nimi dobre... Co do rodzaju gąsek i kół - w czasie prac nad modelem nie dysponowałem jednoznacznymi informacjami, dlatego dostał ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 A powinieneś w końcu jesteś profesionalistą ,i udzielasz porad (profesionalnie).A piszę to dlatego że tak bardzo wyśmiewałeś się z kolegi Minstrala na PWM cytuję; że śmie udzielać porad a takie błędy popełnia i śmie mieć własna stronę modelarską.Ciekawy jestem co na to powiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 A powinieneś w końcu jesteś profesionalistą ,i udzielasz porad (profesionalnie) Nie udzielam porad ( profesjonalnie) ani amatorsko. Skąd ci takie głupoty przychodzą do głowy? Nie chcę cię obrazic, ale udaj się do specjalisty po pomoc. ( dziedziny wiadomej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Dajcie sobie na luz... (nie musicie potwierdzać...!...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi